DE PRODUCTIE IN AZIË DRAAIT WEER OP VOLLE TOEREN. VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN!
OVER ONS
Next International is gespecialiseerd in klantspecifieke productie in Azië. Van componenten en halffabricaten tot complete producten in hout, metaal en kunststof. Met meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk van betrouwbare leveranciers zorgen wij er graag voor dat ook u voordelig en veilig kunt produceren in Azië. 
ONTSTAAN

Wij komen oorspronkelijk uit de meubelindustrie, waar we voor een grote internationale projectinrichter een Aziatische supply chain hebben opgezet. In 2009 hebben wij Next International opgericht om andere bedrijven te laten profiteren van onze ervaring en het unieke netwerk dat wij in Azië hebben opgebouwd. Met onze kennis van productontwikkeling, engineering en inkoop helpen wij u graag aan een betrouwbaar, concurrerend en verantwoord alternatief voor lokale productie.

FOCUS

Onze focus ligt op het vinden van de juiste oplossing voor ieder product en iedere klant. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd het juiste doen: uw succes staat bij ons op de eerste plaats. Daarom verzorgen wij ook de complete productieketen voor u. Van sourcing, offerte en monsters tot productie en verzending. Een hele zorg minder!

KANTOREN

Wij hebben een kantoor in Nederland en in Kuala Lumpur, Maleisië, waar onze partner True North is gevestigd. Van hieruit worden productie, kwaliteitscontrole en logistiek bewaakt en georganiseerd. Met onze eigen mensen ter plekke hebben we deze aspecten volledig onder controle. Ons netwerk in Azië strijkt zich uit van Thailand, Vietnam en Maleisië tot aan China en Taiwan. 

BEURZEN

Sinds 2009 zijn we 2-jaarlijks aanwezig op de Interzum in Keulen, Duitsland. Met onze partner True North exposeren we ook regelmatig op de Neocon in Chicago, USA. Jaarlijks zijn we aanwezig op de CIFF in Guangzhou, China, de grootste meubelbeurs in Azië. Hier spreken wij zowel opdrachtgevers als leveranciers en volgen wij alle ontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn.

SAMENWERKING

Wij bouwen graag langdurige relaties op, zodat we tot nieuwe, betere en goedkopere oplossingen komen omdat wij u en uw bedrijf door en door kennen. Dat doen we al meer dan 10 jaar tot grote tevredenheid van vooraanstaande merken en ambitieuze bedrijven in Nederland en daarbuiten.


Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem contact op voor meer informatie of vraag de gratis quickscan aan.