DE PRODUCTIE IN AZIË DRAAIT WEER OP VOLLE TOEREN. VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN!
DIENSTEN
Next International verzorgt het complete traject voor productie in Azië: van offerte tot aflevering. Wij adviseren u over de verschillende productiemogelijkheden en behartigen uw belangen bij onze leveranciers in onder andere China, Maleisië, Taiwan, Thailand en Vietnam. 
Productie

Wij produceren componenten, halffabricaten en complete producten in hout, aluminium, staal, RVS en kunststof. Precies volgens uw specificaties en de vooraf besproken kwaliteitsprocedures. Onze producenten voldoen aan lokale wet- en regelgeving en werken volgens de juiste MVO standaarden. 

Productontwikkeling

Van ontwerp tot prototype: in iedere fase van de productontwikkeling adviseren wij u graag. Zo weet u zeker dat u straks probleemloos - én zo voordelig mogelijk - kunt produceren in Azië. Ook bij het doorontwikkelen van bestaande producten denken wij graag met u mee. Onze eigen engineers kunnen bovendien helpen om de kloof te overbruggen tussen het beoogde ontwerp/product en de uitvoering door de Aziatische leverancier of producent.

Bemiddeling

Al meer dan 10 jaar bemiddelen we in productie voor onze klanten. Bent u op zoek naar partners voor aluminium spuitgieten, die-casting, kunststof spuitgieten of matrijsbouw? Daar hebben wij veel ervaring mee. Sterker nog: de leverancier die u zoekt hebben wij waarschijnlijk al in ons netwerk. 

Sourcing

Bij sourcing bent u heel gericht op zoek naar de beste partner voor een structurele samenwerking. Maar hoe pikt u uit de talloze aanbieders in Azië precies de juiste leverancier voor uw producten en kwaliteitseisen? Een zoektocht die veel tijd kost en misschien wel een onmogelijke taak lijkt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vertrouwen op een uitgebreid netwerk van producenten en leveranciers. Wij weten precies welke producent het beste bij uw product past, zodat u direct kunt starten met de productie. 

Logistiek

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van producten van leverancier tot aan uw voordeur. Dat betekent dat we het volledige logistieke proces volgens uw wensen regelen. Af fabriek of franco uw adres in Nederland. Wij leveren per schip, trein of vliegtuig. Spoedzendingen en eerste monsters verzenden wij per koerier. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Kwaliteitscontrole

Bij Next International bent u altijd verzekerd van de gewenste kwaliteit. Daarvoor voeren wij verschillende kwaliteitscontroles uit: bij orderverstrekking, tijdens het productieproces én bij belading van de containers. Als de deuren van de container dichtgaan zijn we er 100% zeker van dat de geladen producten voldoen aan uw specificaties en verpakkingsinstructies. 


Neem contact op voor meer informatie of vraag de gratis quickscan aan.